Konfigurera proxyservern

Om du kan använda en proxyserver för att ansluta till Internet måste du ange anslutningsinställningarna för proxyservern.

Som standard försöker programmet att detektera proxyinställningarna automatiskt och ansluta till internet. Om programmet inte kan detektera proxyserverinställningarna automatiskt frågar den efter ditt användarnamn och lösenord för autentisering av proxyservern. Som standard sparar programmet angivet användarnamn och lösenord.

Konfigurera proxyservern